Projecten (klik op de foto om te vergroten)

Sainte-Maxime (Zuid-Frankrijk)  Ziehier het prachtige eindresultaat van buitenkeuken en bar in het mooie pool house. Samen met de klant is het ontwerp gemaakt.

Dalfsen   Een strakke stalen keuken combineert prachtig met een sfeervolle woonboerderij. Het ontwerp is samen met de klant gemaakt.

Nunspeet   Een jong gezin renoveerde hun woning volledig. Daar horen natuurlijk een moderne keuken en taatsdeur bij! Samen met Beyer Interieur.

Zeewolde   Licht en ruimte komen samen met hout, staal & natuursteen. De schuif- en taatsdeur zijn deels voorzien van ondoorzichtig (maar wel lichtdoorlatend) glas. Ontwerp door Beyer Interieur.

Ermelo   Een nieuw rietgedekt huis in een landelijke omgeving. Wat gaan de stoere gebinten, het strakke staal en de andere moderne materialen goed samen! De bewoners hadden heel duidelijk voor ogen hoe de keuken er uit moest komen te zien en samen hebben we er dit van gemaakt!

Harderwijk   Een roomdivider die bovendien matcht met de deur naar de hal en een sfeervol TV-meubel. Opdracht geslaagd toch?! Ontwerp is gemaakt door Beyer Interieur.

Harderwijk   Wat heeft deze woning aan het Wolderwijd een prachtige metamorfose ondergaan onder aanvoering van Beyer Interieur! Wij mochten deuren, tafel en keuken realiseren.

Bunschoten-Spakenburg   De klant kwam met een ontwerp voor haar gezellige en complete B&B aan de Zuyderzee. Alles in het thema “Spakenburg”. We mochten de keuken en een verlichte spiegel maken en ook een opbergbank en alle stalen elementen + taatsdeur van de bijzondere ‘ruimte-in-de-ruimte’.

Harderwijk   Deze U-vormige keuken hebben we gemaakt naar ontwerp van Beyer Interieur. Veel maatwerk vanwege de U-vorm en de bestaande koof waar de keuken precies onder moest passen.

Staal staat keukens

Interesse? Maak een afspraak en bekijk deze stalen keuken in het echt

Bezoeklocatie in Harderwijk (Gelderland). Wij nemen z.s.m. contact op om een afspraak te plannen.