Over Staal Staat

Bij Staal Staat geloven we in het creëren van hoogwaardige stalen keukens die binnen handbereik liggen. Hierdoor krijg je niet alleen stijl en functionaliteit, maar ook een aantrekkelijke prijs. Onze no-nonsense benadering staat voor daadkracht en vakmanschap, waarmee we passie en flexibiliteit combineren. Deze aanpak zorgt ervoor dat we samen met jou een keuken creëren die naadloos aansluit bij jouw voorkeuren en levensstijl.

Over Henk

Achter Staal Staat schuilt de toegewijde Henk van Veen. Henk is een nuchtere doener met passie en vakmanschap voor het creëren van unieke leefruimtes.

“Toen mijn vrouw en ik in 2021 opzoek gingen naar een keuken, vonden we niet wat we zochten. Vaak voldeden de keukens niet aan de prijs of kwaliteit die we voor ogen hadden. Omdat ik ervaring heb met staal, hout en keukens was de keuze simpel: ik ga zelf mijn keuken maken. De positieve reacties van gasten op onze eigen keuken, inspireerden me om van deze passie mijn werk te maken. Zo ontstond Staal Staat, waarmee ik me richt op het creëren van keukens en leefruimtes die anders zijn dan de rest.

Mijn missie is helder: het leveren van leefruimtes die uniek, trotsmakend en functioneel zijn. Staal Staat moet dé plek zijn voor liefhebbers van robuuste en charmante stalen keukens. Ik wil klanten het vertrouwen geven dat hun wensen perfect worden gerealiseerd.”

Gratis afspraak
Henk Van Veen

Reviews

Onze kernwaarden

  • Betrouwbaarheid

    Staal Staat staat bekend om haar betrouwbaarheid en integriteit, waarbij afspraken worden nagekomen en klanten kunnen vertrouwen op een hoog niveau van service en kwaliteit. We streven dan ook naar een eerlijke en transparante benadering.

  • Toewijding

    Bij Staal Staat zetten we ons volledig in voor elk project. We streven naar perfectie, luisteren naar onze klanten en gaan altijd een stap verder om hun verwachtingen te overtreffen.

  • Vakmanschap

    Staal Staat staat voor vakmanschap en expertise in staal, hout en keukens, wat resulteert in professionele en zorgvuldige installaties die voldoen aan de hoogste normen.

Kom met ons in contact